PS3 bug ve Skyrimu se dá zjemnit
Skyrim Novinka PS3 bug ve Skyrimu se dá zjemnit

PS3 bug ve Skyrimu se dá zjemnit

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Zatímco se stále aktivně maká na pořádném updatu, který by problém se sekáním odstranil, Bethesda fanoušky obdarovala několika tipy pro zlepšení situace.

Reklama

Jednou z vychytávek je tak např. vyčištění disku, kde musí zůstat minimálně 2 GB volného místa, což prý má pomoci konzoli lépe pracovat s uloženými pozicemi. Pomoct by mělo i smazání poničených dat, což ale Sony moc nedoporučuje. Vše se dá seskupit do tří základních tipů:

Vypněte automatické ukládání

Skyrim často automaticky ukládá vaše počínání, především během cestování do různých oblastí a plnění příběhových questů. Během ukládání se hra často dlouho trhá a vypnutí automatického ukládání tak může zamezit zbytečným problémům, alespoň v této oblasti.

Vyčistěte disk

Skyrim bohatě využívá harddisku a jeho vyčištění může pomoci měrou vrchovatou. Více volného místa prospěje rychlosti ukládání i načítání herního obsahu, především v případě, že máte hru nainstalovanou na disk.

Často odpočívejte

Ve hře se na pozadí neustále nahrává tuna informací a herního obsahu, v závislosti na tom, co právě děláte a kam cestujete. Častým využitím funkce odpočinku ve hře čistíte některé nepotřebné procesy na pozadí. Uložení a znovunahrání pozice pak tento efekt ještě umocní.

Jedná se možná o malou pomoc ve srovnání s velikostí problému. Je to ale rozhodně lepší než nic a doufáme, že Bethesda nebude otálet s vypuštěním pořádného patche, který vše odstraní nadobro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama