PS3 problémy Skyrim neopraví update 1.3
Skyrim Novinka PS3 problémy Skyrim neopraví update 1.3

PS3 problémy Skyrim neopraví update 1.3

Michal Burian

Michal Burian

5

Bethesda si je vědoma jak mohou být problémy PlayStation 3 verze Skyrim pro hráče frustrující. I přesto je nevyřeší připravovaný patch.

Reklama

Společnost Bethesda se usilovně snaží vymýtit přetrvávající problémy konzolové PS3 verze Skyrim. Ty ale nebudou figurovat v blížící se aktualizaci 1.3.

O těchto chybách se Bethesda rozpovídala na oficiálním blogu:

"Oslovili jsme několik hráčů, kteří mají problémy s uloženými pozicemi. Díky tomu se můžeme podívat na jejich specifické problémy," dočteme se ve vysvětlení.

"Už víme, že nejde pouze o jeden problém, ale o kombinaci několika menších, které trápí některé hráče a jiné zase ne. Některé problémy se dějí při automatickém ukládání v pozadí (to můžete vypnout), za jiné zase může SPU AI update. Pak tu máme ještě problémy týkající se dynamického systému přidělování paměti."

"Opravy nebudou součástí aktualizaci 1.3, jež se v tuto chvíli nachází v poslední fázi testování, ale až v některém budoucím patchi."

"Jsme si vědomi, jak frustrující to pro hráče může být, když se potýkají s různými chybami ve hře. Děkujeme vám všem za vaši stálou zpětnou vazbu a trpělivost. Ujišťujeme vás, že na aktualizacích budeme neustále pracovat a vyladíme hru k dokonalosti."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama