PS3 verze Minecraftu vyjde na disku
Minecraft Novinka PS3 verze Minecraftu vyjde na disku

PS3 verze Minecraftu vyjde na disku

Michal Burian

Michal Burian

11

14. května na trh dorazí disková PlayStation 3 verze kostičkového Minecraftu.

Reklama

Společnost Sony Computer Entertainment Europe dnes oznámila, že na trh brzy dorazí fenomenální hra Minecraft: PlayStation 3 Edition, která si získala davy příznivců na celém světě. Bude dostupná v diskové verzi od 14. května 2014 v zemích s televizním systémem PAL. Tato hra se těší obrovské popularitě a od konce loňského roku, kdy byla zpřístupněna ke stažení ze sítě PSN, ji stáhlo více než 1,5 milionu uživatelů. Jednoznačně tak patří mezi nejúspěšnější hry, které byly dosud zpřístupněny na službě PSN.

Vytvoření hry Minecraft má na svědomí nezávislé švédské vývojářské studio Mojang. Po oficiálním vydání v roce 2011 si vysloužila neuvěřitelný ohlas v celé herní komunitě. Od té doby si hru koupilo více než 14 milionů lidí, kteří si naplno užívají budování nejrůznějších objektů, od lodí až po celá města. Díky své vyváženosti a dokonalé přizpůsobivosti přitáhla celé zástupy fanoušků. Na své si v ní totiž přijdou jak ostřílení, tak i mladší a méně zkušení hráči.

Díky této hře můžete stavět a budovat, podnikat objevné mise, užívat si nekonečnou svobodu a dělat cokoliv, co vás jen napadne. Prokopejte se do neznámých hloubek nebo si postavte neuvěřitelné konstrukce, od jednoduchých domků až po obrovská městská panoramata. Záleží jen na vás, zda se rozhodnete vychutnat si toto dobrodružství sami nebo s přáteli. Pokud vás nadchne druhá možnost, můžete se rozhodnout pro online hru určenou pro osm hráčů nebo čtyři hráče v režimu rozdělené obrazovky (split-screen). Vaší fantazii se nekladou žádné meze.

Nová edice pro PS3 bude disponovat všemi funkcemi, které lze očekávat od verze hry Minecraft určené pro herní konzole, a to včetně všeho, co přišlo s nejnovější aktualizací hry (aktualizace 14) včetně smaragdů (Emeralds), Enderských truhel (Ender Chests), brambor atd.

Minecraft je ve vývoji rovněž pro PlayStation 4, Xbox One a handheld PlayStation Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama