PS4 a Xbox One verze Feudal Alloy vyjdou za dva týdny
Feudal Alloy Novinka PS4 a Xbox One verze Feudal Alloy vyjdou za dva týdny

PS4 a Xbox One verze Feudal Alloy vyjdou za dva týdny

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Prodávat se budou za 399 Kč. Hra obsahuje české titulky.

Reklama

České studio Attu Games ze Znojma v tiskové zprávě oznámilo vydání své hry Feudal Alloy na platformy PlayStation 4 a Xbox One. Na konzoli od Microsoftu je již možná předobjednávka s cenovkou 399 Kč. Hra bude dostupná od 15. května na Xboxu One a o den později na PS4 v rámci evropského PlayStation Store.

„RPG metroidvania s rybou ovládaným robotem ve středověku! Prozkoumej obrovský středověký svět a vylepšuj své bojové schopnosti poražením mnoha mechanických tvorů.

Attu je obyčejný robotí farmář žijící v malé chalupě uprostřed slunečnicových polích. Žil prostým, ale poklidným životem, dokud na jeho vesnici nezaútočila skupina banditů, která ukradla zásoby oleje a zapálila jeho domov. Naštěstí uchopil svůj starý meč a utekl do lesů.

Nech se obklopit obrovským prostředím a prozkoumávej propojený svět naplněný velkým množstvím nepřátel, bossů a vybavením. Vyber si jakou cestou se vydáš, jakému nepříteli se postavíš. Pokus se porazit nepřítele a najdi cestu zpět domů.“

Feudal Alloy již vyšel na PC a Nintendo Switch. Na Zingu jsme recenzovali PC verzi s hodnocením 8/10 a verdiktem: „Z kraje roku 2019 se řítí na naše herní zařízení velmi zajímavý produkt z českých luhů a hájů. Studio Attu Games dokázalo vytvořit velmi slušnou hopsačku schopnou potrápit relativně vyšší obtížností, takže se nenechte zmást líbivým designem. Ve Feudal Alloy poteče olej proudem.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama