PS4 exkluzivita Days Gone nestihne letošní rok
Days Gone Novinka PS4 exkluzivita Days Gone nestihne letošní rok

PS4 exkluzivita Days Gone nestihne letošní rok

Michal Burian

Michal Burian

19
Platformy PlayStation PlayStation 4

Na svět zamořený zombíky si počkáme o něco déle.

Reklama

Mnozí předpokládali - mezi nimi jsem byl i já - že PlayStation 4 exkluzivita Days Gone vyjde v letošním roce. Já osobně jsem to tipoval na konec roku. Na přežívání v zamořeném světě zombíky si ale počkáme. S drsným motorkářem se seznámíme až v průběhu příštího roku. Rok 2019 totiž začaly uvádět oficiální americké stránky PlayStationu, zatímco na české verzi je TBC (bude upřesněno), a poté ho potvrdil i mluvčí Sony pro USGamer.

Připomeňme, že na konci ledna hledalo studio Bend hráče, kteří by byli ochotni navštívit město Bend v americkém Oregonu a vyzkoušet si Days Gone. Od té doby bylo ale ticho a je dost pravděpodobné, že si vývojáři vyžádali více času, aby bylo Days Gone pořádnou PS4 exkluzivitou.

Oficiální popis hry: Hraješ za bývalého motorkáře Deacona St. Johna: tuláka, psance, lovce lidí, a tak trochu ještě člověka. Ve světě zničeném celosvětovou epidemií se St. John rozhodne opustit „bezpečí“ táborů, které vytvořili přeživší, a raději vyráží na cesty. Days Gone se odehrává na sopečném a zničeném americkém severozápadě, kde na tebe čeká svět plný zdegenerovaných příšer, které kdysi byly lidmi. Říká se jim freakeři. Probojuj se zpustošenou krajinou a hledej zásoby, zdroje a hlavně taky důvod, proč to všechno nevzdat.

Days Gone je čistě singleplayerovou hrou. Titul bude po vydání dlouho podporován, ale nevíme, zda formou placeného nebo bezplatného obsahu. Spíše půjde o nějakou větší expanzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama