PS4 exkluzivita Days Gone vyjde v únoru
Days Gone Novinka PS4 exkluzivita Days Gone vyjde v únoru

PS4 exkluzivita Days Gone vyjde v únoru

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Se zombíky se popereme na konci února 2019.

Reklama

Včera společnost Sony oznámila nový Tetris pro PlayStation 4 a PlayStation VR. Dnes potěšila mnohé fanoušky jinou zprávou. Nikdo moc nečekal, že bychom se dnes mohli dočkat krátké zprávy o očekávané zombie akci Days Gone. Většina si říkala, že takové oznámení si Sony nechá na svou tiskovou konferenci na E3. Opak je pravdou. Sony dnes po páté hodině odpolední odhalila, že Days Gone vyjde na PS4 přesně 22. února 2019.

Součástí oznámení data vydání je nový trailer. Ten se zaměřil na některá nebezpečí, která nás v Days Gone čekají, včetně nemrtvých a lidí. .

V Days Gone budeme hrát za bývalého motorkáře Deacona St. Johna: tuláka, psance, lovce lidí a tak trochu ještě člověka. Ve světě zničeném celosvětovou epidemií se St. John rozhodne opustit „bezpečí“ táborů, které vytvořili přeživší, a raději vyráží na cesty. Vše se odehrává na sopečném a zničeném americkém severozápadě, kde na nás čeká svět plný zdegenerovaných příšer, které kdysi byly lidmi. Říká se jim freakeři. Probojujeme se zpustošenou krajinou a budeme hledat zásoby, zdroje a hlavně taky důvod, proč to všechno nevzdat

Uvidíme, zda se bude o Days Gone mluvit i na E3. Sony se rozhodla od středy do neděle postupně informovat o svých hrách (každý den jedno oznámení), aby jim dala více prostoru a na konferenci se věnovala jiným čtyřem titulům: Death Stranding od Hidea Kojimy, Spider-Man od Insomniac Games, samurajská akce Ghost of Tsushima od tvůrců inFamous a samozřejmě nebude chybět ani očekávané The Last of Us Part II od Naughty Dog.

V pátek v 17:00 se nám představí nějaká novinka pro PS4, v sobotu hodinu před večeří zase titul pro PS VR a v neděli nové podrobnosti o nespecifikované hře pro PS VR. Prý je velmi očekávaná. Samotná tiskovka proběhne v úterý (12. června) ve tři hodiny ráno našeho času (přehled všech konferencí).

Days Gone je prvním velkým projektem pro studio SIE Bend, které sídlí v Oregonu od roku 1993. Ve svém portfoliu tenhle tým má Syphon Filter 1, 2 a 3, Resistance: Retribution pro PSP a Uncharted: Golden Abyss s Uncharted: Fight for Fortune pro PlayStation Vita.

Days Gone předobjednáte exkluzivně pro PlayStatation 4 na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama