PS4 exkluzivita Days Gone znovu odložena
Days Gone Novinka PS4 exkluzivita Days Gone znovu odložena

PS4 exkluzivita Days Gone znovu odložena

Michal Burian

Michal Burian

28
Platformy PlayStation PlayStation 4

Na novinku si počkáme o dva měsíce déle.

Reklama

Připravovaná PlayStation 4 exkluzivita Days Gone byla znovu odložena. Tentokrát nejsou důvodem problémy při vývoji, ale konkurence. Společnost Sony nechce svou novinku vydávat v našlapaném měsíci a raději s uvedením na trh počká dva měsíce.

Původně mělo Days Gone spatřit světlo světa 22. února 2019. Na tento měsíc jsou potvrzené hry Trials Rising, Dead or Alive 6, Anthem, Crackdown 3, Metro Exodus, Anno 1800, DiRT Rally 2.0 a Left Alive. Navíc 25. ledna se očekává Resident Evil 2. To jsou silné tituly, které by mohly novou značku zastínil, což v Sony nechtějí. Navíc Days Gone mělo být ve stejný den jako Metro Exodus a Anthem.

Na Days Gone si tak počkáme dalších 63 dnů. Na pultech obchodů a na PlayStation Store bude k dispozici od 26. dubna 2019. Duben je zatím čistý, žádný velký titul nebyl na tenhle měsíc oznámen. To se ale může změnit. Čas navíc využije studio Bend pro leštění hry.

Days Gone je akční adventura v otevřeném světě. Hráče zavede do post-apokalyptické pustiny, kde v kůži bývalého motorkáře, tuláka, psance a lovce lidí bojují s ostatními přiživšími a zombíky. Těm se říká freakeři.

Days Gone předobjednáte na Xzone.cz nebo GameExpres.sk. Níže připomínáme trailer a gameplay záběry z E3 2018, ještě se starým datem vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama