PS4 exkluzivita Dreams vyjde v předběžném přístupu během jara
Dreams Novinka PS4 exkluzivita Dreams vyjde v předběžném přístupu během jara

PS4 exkluzivita Dreams vyjde v předběžném přístupu během jara

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

S menším množstvím obsahu. Ten bude přidáván postupně.

Reklama

Společnost Sony se nehrne do předběžného přístupu, hry pro své platformy bedlivě certifikuje, aby nedocházelo k vydání rozbitých her. Ovšem nastává zlom a nejspíš i změna strategie. Na PS4 vyjde první hra v předběžném přístupu. V rozpracované fázi bude během letošního jara dostupná PlayStation 4 exkluzivita Dreams od studia Media Molecule.

Tvůrci série LittleBigPlanet plánují do early access verze zahrnout tutoriály, které vás naučí stavět a editovat věci, právě na kreativitu je Dreams zaměřeno. Postupně bude hra obohacována o další funkce, úrovně, tutoriály a assety a na závěr i o příběhovou část. Důležité je, že už během jara budou dostupné všechny nástroje pro tvorbu, přesně ty, které využívají i sami lidé v Media Molecule.

Early access je dle slov vývojářů určen pro hráče, kteří chtějí hned začít tvořit své výtvory, hrát si s nimi a zapojit se do komunity. Díky tomu budou tvůrci sbírat cennou zpětnou vazbu a hru leštit. Zároveň bude v den vydání plné verze ve hře spoustu zajímavého obsahu.

Zdá se, že předběžná verze Dreams nebude pro všechny. Sony tvrdí, že je přísně limitovaná. Tím pádem, pokud si chcete Dreams předčasně zahrát, bude nejlepší hru objednat hned, jak to bude možné. Stát by měla 30 dolarů, tedy 30 euro. Plná verze dorazí ještě v letošním roce.

My jsme Dreams nedávno hráli v betě. Přečtěte si naše dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama