PS4 hráči dostanou v lednu Hardware a Grim Fandango
Dragon Age: Prameny Novinka PS4 hráči dostanou v lednu Hardware a Grim Fandango

PS4 hráči dostanou v lednu Hardware a Grim Fandango

Michal Burian

Michal Burian

69

<strong>Aktualizace</strong>: Na PS3 potom Dragon Age: Origins a Medal of Honor Warfighter. Co dostane PS Vita?

Reklama

Společnost Sony odhalila lednové PlayStation Plus hry. Na konzoli PS4 si budete moci v lednu zahrát dvě hry. Půjde o online akci s vozidly Hardware Rivals a Grim Fandango Remastered.

Hardware: Rivals je restart dobře známé hry Hardware: Online Arena z éry PS2. Titul se drží originálu a zaměřuje se na multiplayerové boje ve vozidlech. Slibovaná je nám rychlejší akce a různé automobily vyžadující odlišnou strategii. Hra má být na PS4 dostupná od 5. ledna 2016 za 20 dolarů (cca 500 Kč).

Adventura Grim Fandango: Remastered vyšla před necelým rokem a znamenala úspěch. My jsme recenzovali PC verzi a rozhodli jsme se pro hodnocení 7/10 za černý humor, výborný příběh, perfektní soundtrack, komentář tvůrců, vysokou obtížnost a propracované postavy. Zamrzely pády hry (nemá autosave) a nevýrazný posun oproti originálu.

Na PS3 potom hráči dostanou Dragon Age: Origins a Medal of Honor Warfighter, což jsou celkem lákavé hry. Majitelé handheldu PS Vita se potom mohou těšit na Legends of War Patton a Nihilumbra.

Microsoft svou nabídku Xbox Games with Gold již odhalil, Xbox One hráči dostanou bojovku Killer Instinct: Ultra Edition a indie akci Zheroes. Na Xboxu 360 si potom hráči budou moci zahrát arkádové závody DiRT Showdown a Deus Ex: Human Revolution. Obě hry díky zpětné kompatibilitě bude možné hrát i na Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama