PS4 hry si budete moci zahrát na PC přes PS Now
Novinka PS4 hry si budete moci zahrát na PC přes PS Now

PS4 hry si budete moci zahrát na PC přes PS Now

Michal Burian

Michal Burian

46

Budeme si moci na počítačích letos zahrát Uncharted 4, Nioh, Horizon: Zero Dawn a další hry?

Reklama

Streamovací služba PlayStation Now umožňuje za poplatek hrát více než 400 her z PS2 a PS3 na konzoli PlayStation 4 a počítači s operačními systémy Windows. V letošním roce se služba rozroste o tituly z PS4.

Sony dosud nespecifikovala o jaké PS4 hry půjde. Lze ale očekávat, že si hned nebudeme moci zahrát exkluzivity, které nedávno vyšly. Je tu ale velká šance, že PS Now bude rozšířeno například o Uncharted 4: A Thief's End nebo plošinovku Knack. Později by se mohlo dostat i na The Last Guardian, Nioh nebo dokonce na Horizon: Zero Dawn.

V současné době služba PS Now láká například na westernovou akci Red Dead Redemption od Rockstaru. Problém je, že PlayStation Now nebylo oficiálně spuštěno pro náš region, Sony slibuje postupnou expanzi služby i pro další evropské regiony. Kdy k tomu dojde, to zatím nevíme.

PS Now nabízí sedmidenní zkušební verzi. Jeden měsíc stojí 19,99 dolarů (cca 510 korun), tři měsíce potom 44,99 dolarů (cca 1150 korun).

Měli byste o PlayStation Now zájem, abyste si mohli zahrát hry, které vyšly na PS4, ale nejsou hratelné na PC? Nejde jenom o PS4 exkluzivity, ale také Red Dead Redemption 2 a další tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama