PS5 verze The Last of Us Part II se objevila v databázi
Novinka PS5 verze The Last of Us Part II se objevila v databázi

PS5 verze The Last of Us Part II se objevila v databázi

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Dočkáme se oznámení na The Game Awards?

Reklama

Přestože od vydání akční adventury The Last of Us Part II uběhly už více než 3 roky, v posledních měsících se spekuluje o tom, že ještě neřekla své poslední slovo. V říjnu jsme psali o zajímavé informaci ze sítě LinkedIn, kde jeden z vývojářů zřejmě omylem prozradil vznik remasteru druhého dílu. A nyní přichází další potvrzení. Twitter účet PlayStation Game Size, jenž často leakuje informace z PS databáze, jako je především velikost nadcházejících her, dnes odhalil, že se v databázi objevila zmínka o nativní PS5 verzi TLOU 2.

Pravdou je, že určitého vylepšení se hráči na PS5 dočkali už v květnu 2021, kdy hra obdržela 60 FPS a rychlejší načítací časy, nicméně jinak zůstala úplně stejná, stále běží v režimu zpětné kompatibility. Od nativní PS5 verze by se dala očekávat grafická vylepšení či možná vyšší rozlišení, ale také například podpora haptické odezvy a adaptivních triggerů. Zároveň by mohla sloužit jako základ pro potenciální PC verzi.

Vzhledem k tomu, že už je hra uvedena v databázi, je docela pravděpodobné, že už nebudeme čekat dlouho. Pokud se Sony nerozhodne vylepšenou verzi uvolnit "jen tak", dalo by se očekávat oznámení na akci The Game Awards, která proběhne 8. prosince v 1:30 ráno středoevropského času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama