PSN bude úplně obnoveno do konce tohoto týdne
Novinka PSN bude úplně obnoveno do konce tohoto týdne

PSN bude úplně obnoveno do konce tohoto týdne

Michal Burian

Michal Burian

32

Společnost Sony potvrdila, že PlayStation Network, včetně PS Store a dalších služeb, bude plně obnoven do konce tohoto týdne.

Reklama

Začátkem toho měsíce se částečně vrátily některé funkce, včetně on-line hraní. PlayStation Store, stejně jako in-game obchod a možnost uplatit poukazy a kódy se vratí do konce tohoto týdne – ano, konečně budete moci aktivovat online kód pro Mortal Kombat a DiRT 3.

Plně obnoveny budou také služby Qriocity a MediaGo.

Společnost Sony již dříve uvedla, že má v plánu spustit plnou verzi PSN dnes, tedy 31. května. Nakonec se tak ale stane až koncem tohoto týdne, za což se vedení firmy omlouvá a váží si trpělivosti a podpory hráčů.

"Probíhalo několik důležitých zkoušek, které ověřovaly funkci Store a dalších bezpečnostních funkcí. Usilujeme o to, abychom PlayStation Network uvedli do kompletního provozu co nejdříve, chceme hráčům umožnit prvotřídní zážitek a zábavu," nechal se slyšet prezident SCE VP Sony Corp., Kaz Hirai.

PSN bylo vypnuto 19. dubna aktuálního kalendářního roku kvůli vnějšímu vniknutí do systému. Sony následně potvrdila, že byly ohroženy údaje registrovaných uživatelů, avšak do dnes neexistují žádné důkazy o odcizení detailů kreditních karet.

Částečný návrat do Asie se podařil 14. května.

Vedení Sony si je vědomo problémů, které byly hráčům způsobeny. I proto poskytlo kompenzaci; Sony umožnilo hráčům si zdarma stáhnout dva PS3 nebo PSP titulů z vybraného seznamu. Uživatelé budou mít rovněž zdarma placený účet PlayStation Plus po dobu 30 dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama