Psychologická hříčka The White Door
Novinka Psychologická hříčka The White Door

Psychologická hříčka The White Door

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Novinka v podobě psychothrilleru z oceňované série Rusty Lake.

Reklama

Rusty Lake je jednak stejnojmenné nezávislé vývojářské studio z Amsterdamu, ale také jejich surrealistický herní svět, který hostí s nově vydanými The White Door a spolu se sousední sérií Cube Escape již 14 miniher v podobě malých klikacích adventur.

Část z tohoto portfolia si můžete zahrát na PC, Macu a mobilech zadarmo, část je placená, což je i případ posledního přírůstku The White Door. Starší a nejdražší jednohubka ze série Rusty Lake ovšem stojí necelé 4 eura, takže to jsou naprosto minoritní částky.

Hrací doba všech krásně provedených hříček s vesměs velmi zajímavými příběhy, které bychom mohli přirovnat k podobným titulům od naší Amanity, osciluje zhruba mezi dvěma až šesti hodinkami. The White Door je pak nová psychologická klikací adventurka s prvky únikových her, jež se odehrává v psychiatrickém ústavu:

Svítá slunce a vy se probouzíte v psychiatrické léčebně. Jmenujete se Robert Hill, ale mnoho dalších věcí si nepamatujete. Dokážete plnit přísné každodenní povinnosti léčebny, prozkoumat Robertovy sny a vrátit mu jeho vzpomínky? Pro PC na Steamu nyní stojí s drobnou slevou v přepočtu jen 70,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kSlL2OMxaWs&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama