Psychonauts 2 Novinka Psychonauts 2 - oficiální příběhová upoutávka

Psychonauts 2 - oficiální příběhová upoutávka

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Nalaďte se na bláznivé výpravy psychonautů.

Reklama

Pokud máte rádi svérázný humor Tim Schafera a jeho studia Double Fine Productions, nejspíš se už nemůžete dočkat pokračování Razových dobrodružství. Napůl plošinovka a napůl adventura, Psychonauts slibuje spoustu legrace i zábavy, která na první pohled může leckomu připomenout třeba i letošní hit It Takes Two (ačkoliv Psychonauts je pouze pro jednoho hráče). Nejnovější příběhová upoutávka nabízí následující popisek:

"Kombinujíce nepředvídatelné mise a mysteriózní následky, Psychonauts 2 je plošinovková adventura s fiilmovým stylem a tunou upravitelných psychických schopností. Psychonauts 2 nabízí nebezpečí, vzrušení a smích stejnou měrou zatímco hráči vedou Raze na jeho pouti skrz mysli přátel i nepřátel v rámci snahy porazit vražedného psychického zloducha. Optimalizováno pro Xbox Series X|S."

Pokud vás zajímají nezaujaté dojmy z hraní, můžete se níže podívat také na anglické video dojmy Youtubera s přezdívkou Skill Up, kterého hra chytla, plánuje ji dohrát a považuje ji za dokonalý titul pro předplatné Xbox Game Pass, kde ji nejspíš vyzkouší více lidí, než kdyby šla pouze klasicky do prodeje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama