Ptejte se nás na Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Ptejte se nás na Kingdom Come: Deliverance

Ptejte se nás na Kingdom Come: Deliverance

Michal Burian

Michal Burian

104

V redakci se už potulujeme po českých lesích, lovíme zvěř, bojujeme s bandity a užíváme si středověký příběh z naší malebné země.

Reklama

Již zítra vychází očekávaný středověký RPG titul Kingdom Come: Deliverance od pražského studia Warhorse, které založil Dan Vávra, scénárista skvělé Mafie. Dostali jsme možnost ponořit se do sledované hry dříve a od čtvrtečního odpoledne se potulujeme po českých lesích, lovíme zvěř, bojujeme s bandity a užíváme si středověký příběh z naší malebné země.

Při té příležitosti jsme se rozhodli obnovit možnost zeptat se nás na to, co vás na Kingdom Come: Deliverance zajímá nejvíce. Napište nám, co byste chtěli vědět a na co se máme v recenzi zaměřit. Své otázky můžete směřovat na vše možné, včetně soubojového systému, animací, příběhu, atmosféry nebo technické stránky na PC a PlayStationu 4. Kolega Honza Kalný si vzal na starost PC verzi, zatímco já se pustil do hraní na PS4 Pro.

Pokud vše půjde podle plánu a nestane se něco neočekávaného, tak si recenzi na Kingdom Come: Deliverance budete moci na Zingu přečíst již v úterý v devět hodin ráno. Ve stejný čas vám hru ukážeme v živém streamu. Hrát budu na PS4 Pro.

Těšíme se na vaše otázky. Teď nás omluvte, vracíme se do Skalice, Ratají a Talmberku, kde máme své povinnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama