ptr-prinasi-do-overwatch-mapu-blizzard-world
Blogy čtenářů Článek PTR přináší do Overwatch mapu Blizzard World

PTR přináší do Overwatch mapu Blizzard World

Koukali jste se na letošní Blizzcon?, pokud jste fanoušci Blizzardu a vynechali jste, toť je velká chyba, kor když jste ke všemu ještě fanoušky…

Reklama

Koukali jste se na letošní Blizzcon?, pokud jste fanoušci Blizzardu a vynechali jste, toť je velká chyba, kor když jste ke všemu ještě fanoušky střílečky Overwatch, jelikož tam představili jednu EXTRA cool mapu, která si bere prvky ze všech univers od naší oblébené firmy. Určitě byste nečekali, že se bude jmenovat AzerothoSanctuere...blalala, sice by to bylo zajímavé jako název jedné oblasti ve Wales - ahoj! Golf Halt railway station s tvým podivným nářečnickým jménem(vyhledejte si) -, ale jako marketingový název by to s největší pravděpodobností selhalo, prostě to berte jako takovou ekvivalenci Disneylandu.

 

Prostě to berte jako takovou ekvivalenci Disneylandu.

 

Není tedy divu, že se nemalé části přívrženců Overwatch začaly sbíhat sliny hned při oznámení, protože tohle je fakt bomba mapa. Jestli jste snili někdy o tom, že byste během pár minut proběhli některé ikonické budovy, místa z našich oblíbených světů, sen se stal skutečností.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ii3Hce3_fOw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

... zde pokračujte v psaní ...

 

 

 

 

 

PTRko kromě Blizzard Worldu přináší také možnost vymazání veškeré umělé inteligence v custom hře, opravuje pár buggů a likviduje problémy s výkonem v Junkertownu.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama