Novinka Půl hodiny z hraní Starship Troopers: Terran Command

Půl hodiny z hraní Starship Troopers: Terran Command

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Vyhazujte brouky "do luftu".

Reklama

Studio The Artistocrats v dnešních dnech pracuje na nové videoherní adaptaci značky Hvězdná pěchota, jíž je strategie Starship Troopers: Terran Command.

Jak vás asi už napadlo, tak se v ní ujmete pěchoty, s níž se vydáte bojovat proti různým druhům Arachnidů, kteří jsou vskutku otravní a jejich síla tkví v jejich počtu.

Nedávno se pak uskutečnil stream Home of Wargamers 2022, v jehož rámci vydavatelství Slitherine Games nabídlo pohled na své připravované tituly, a to včetně zmiňovaného Starship Troopers: Terran Command.

V náhledu se tak můžete podívat na záznam půlhodinového hraní, který vám jasně vysvětlí, jak se titul ovládá a hraje, kdy v podstatě budete neustále vytvářet nové jednotky, které následně skrze likvidaci brouků získávají zkušenosti, čímž se stávají efektivnější. Základem pak bude, abyste tyto zkušené jednotky udrželi při životě co nejdéle, čímž se stanete skutečně nebezpečnou silou.

Samozřejmě během toho nebudou chybět různé trademarky značky, přičemž co se příběhu a prostředí týče, tak se podíváme na pouštní planetu Kwalasha, kde se pokusíme pomoci místním obyvatelům.

Starship Troopers - Terran Command vyjde 16. června pro PC.

Předobjednávku lze udělat na Steamu, kde vás titul vyjde na 24,99 eur (620 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama