Novinka Punch Club 2: Fast Forward stále žije a vyjde ještě letos

Punch Club 2: Fast Forward stále žije a vyjde ještě letos

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Boxerská indie hra byla oznámena už před více než 6 lety.

Reklama

Pixelartová indie hra Punch Club vyšla v lednu roku 2016. Hráli jsme v ní za boxera, který postupně trénuje, aby se stal co nejlepším a zjistil, kdo stojí za vraždou jeho otce. Titul sklidil kladné ohlasy a získal si solidní popularitu, už v listopadu téhož roku oznámili vývojáři z Lazy Bear Games pokračování s podtitulem Fast Forward. Jenže od té doby bylo absolutní ticho. To se změnilo až nyní, po více než 6 letech, kdy jsme se na IGN Fan Festu dočkali znovuoznamovacího traileru. Hra zároveň dostala produktovou stránku na Steamu, kde jsme se dozvěděli další podrobnosti.

Druhý díl se odehrává 20 let po událostech první hry a budoucnost to není zrovna příjemná. Lidé jedí sliz a svět je prolezlý korupcí. Vžijeme se do role mladíka, který tráví čas v garáži své matky. Ale může to být právě on, kdo zachrání lidstvo, když bude dostatečně trénovat. A možná také přijde na to, kam zmizel jeho otec, jehož od dětství neviděl.

Základ hratelnosti je stejný jako v původní hře. Budeme rozdávat rány pěstí, kopat, a pokud chcete, můžete také podvádět. Ale trénink zabere čas a bude trvat, než se dostanete na vrchol. Naším úkolem bude co nejlépe rozvrhnout čas, abychom získávali nové schopnosti, zlepšovali staty, bojovali v zápasech, ale dokonce také cvičili v naší vlastní bojové škole.

Punch Club 2: Fast Forward vyjde ještě letos. Míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama