Pure Farming chce přinést nejširší spektrum činností
Pure Farming 2018 Novinka Pure Farming chce přinést nejširší spektrum činností

Pure Farming chce přinést nejširší spektrum činností

Michal Burian

Michal Burian

4

Ve čtyřech odlišných regionech. Podívejte se na gameplay trailer.

Reklama

Na vlně popularity zemědělských simulátorů se chtělo před rokem svést studio Ice Flames, které za podpory společnosti Techland Publishing mělo uvést na trh Pure Farming 17: The Simulator. Po hře se ale slehla zem a ani nevyšla. Místo ní na počátku roku 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde Pure Farming 2018.

Pure Farming 2018 byl dnes odhalen. V tiskové zprávě producent Krzysztof Czulec píše, že po oznámení předešlého dílu bedlivě sledovali zpětnou vazbu a rozhodli se z ní poučit. Díky ní si ujasnili směr a plánuji hráčům přinést nejlepší herní zážitek v žánru zemědělských simulátorů pro PC a konzole.

Dobrou zprávou je, že zůstává předešlá představa. Pure Farming 2018 zahrne různé regiony v rámci Severní Ameriky, Itálie, Japonska a Kolumbie. Na těchto místech budete pěstovat a starat se o plodiny jako jsou olivy, rýže, průmyslové konopí a pochopitelně budete také sklízet pšenici, ječmen apod.

„S Pure Farming 2018 chceme přinést nejširší spektrum činností, který v žádném jiném zemědělském simulátoru ještě nebyl,“ dodává producent. Hra zahrne realistické modely strojů s licencí, včetně značek McCormick, Zetor, Landini a Mitsubishi.

Níže oznamovací trailer a první screenshoty. Více se dozvíme příští týden na E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama