Pure Farming láká na různorodou hratelnost
Pure Farming 2018 Novinka Pure Farming láká na různorodou hratelnost

Pure Farming láká na různorodou hratelnost

Michal Burian

Michal Burian

4

V Severní Americe, Itálii, Japonsku a Kolumbii budete pěstovat všelijaké plodiny, včetně pšenice, oliv, rýže nebo průmyslového konopí.

Reklama

Společnost Techland v předstihu vydala Gamescom trailer na připravovaný zemědělský simulátor Pure Farming. Kdyby se video objevilo až v příštím týdnu, tak by zapadlo, což by nebylo pro Techland žádoucí. Pure Farming je zemědělský simulátor, který chce nabídnout hráčům nejširší spektrum činností.

Hra zahrne různé regiony v rámci Severní Ameriky, Itálie, Japonska a Kolumbie. Na těchto místech budete pěstovat a starat se o plodiny jako jsou olivy, rýže, průmyslové konopí a pochopitelně budete také sklízet pšenici, ječmen apod. Právě to ukazuje nový trailer.

„S Pure Farming 2018 chceme přinést nejširší spektrum činností, který v žádném jiném zemědělském simulátoru ještě nebyl,“ dodává producent. Hra obsáhne prý realistické modely strojů s licencí, včetně značek McCormick, Zetor, Landini a Mitsubishi.

Zároveň s novým trailerem bylo stanoveno datum vydání. Pure Farming vyjde 13. března 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama