Působivý cinematic trailer láká na nové rozšíření Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Působivý cinematic trailer láká na nové rozšíření Star Wars: The Old Republic

Působivý cinematic trailer láká na nové rozšíření Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Předplatitelé The Old Republic si mohou chystanou expanzi s názvem Knights of the Eternal Throne užívat od 2. prosince.

Reklama

Po několikadenním lákání včera došlo na vydání nového cinematic traileru k MMORPG Star Wars: The Old Republic od BioWare. Ten vás má nalákat na chystané rozšíření hry s názvem Knights of the Eternal Throne.

Pokud jde o vizuální stránku, video s názvem Betrayed je skutečné žrádlo pro každého příznivce Star Wars, které snadno probouzí touhu po nějakém plnohodnotném filmu z období Staré Republiky. Pokud jde o obsahovou stránku... inu, bez mučení sithskými blesky přiznám, že nemám nejmenší tušení, o co v tom traileru vlastně jde. I když se snažím sledovat všechno spojené se Star Wars, očividně stačí hezkých pár měsíců na The Old Republic vůbec nešáhnout a hned člověk ztratí představu o jeho vývoji a nových událostech.

Chystaná expanze každopádně slibuje možnost čelit mocným frakcím, dále šanci ovlivnit galaxii ve prospěch světlé nebo temné strany Síly a rozhodování o tom, kdo ve vašem příběhu zemře. Jestli patříte mezi předplatitele, zakroužkujte si v kalendáři datum 2. prosince. Od toho dne si budete moci Knights of the Eternal Throne zdarma zahrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama