Působivý trailer a demo české sci-fi hry TauCeti
TauCeti Unknown Origin Novinka Působivý trailer a demo české sci-fi hry TauCeti

Působivý trailer a demo české sci-fi hry TauCeti

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Akční sci-fi survival střílečka vás zavede na cizí planetu.

Reklama

TAUCETI Unknown Origin je název nadcházejícího titulu z dílny českého vývojářského studia BadFly Interactive. Toto akční sci-fi survival FPS láká na silný příběh a originální prvky. Nyní máte možnost si vyzkoušet demo, a to zcela zdarma.

Příběh je zasazený do stejného světa, jako v Death Effect 1 a 2 ( předchozí hry od studia BadFly). Vaše kosmická loď ESS Meridian utrpěla poškození a havarovala. Hlavní hrdina naštěstí přežije díky záchranému modulu. Avšak ocitne se na povrchu nebezpečné planety Tau Ceti F, přímo v džungli, která je plná neznámých mimozemských forem života. Jsou některé z nich inteligentní? Nezbývá nic jiného, než přežít a objevit tajemství planety.

Čeká tak na vás spousta pozoruhodných oblastí. Husté tropické deštné pralesy, hluboké kaňony, nebezpečné bažiny, ale i chrámy a stopy starověkých civilizací.

Hra poběží na Unreal Engine 4 a bude dostupná pro platformy PlayStation 4, Xbox One, PC, VR a mobilní zařízení, tedy Android i IOS. Hry byla oznámená už v roce 2017, a to prvním trailerem. Přesnější datum vydání zatím známo není.

Demo nabídne dvě hratelné úrovně příběhu. Případní zájemci si ho mohou vyzkoušet zdarma na operačních systémech Android a IOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama