Původní Darksiders si zahrajeme znovu na dalších platformách
Novinka Původní Darksiders si zahrajeme znovu na dalších platformách

Původní Darksiders si zahrajeme znovu na dalších platformách

Michal Burian

Michal Burian

13

Darksiders: Warmastered Edition pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Wii U.

Reklama

V pondělních jednohubkách jsme vás informovali, že společnost Nordic Games chystá remaster prvních Darksiders. Netrvalo dlouho a došlo k oficiálnímu oznámení se všemi potřebnými detaily. Darksiders: Warmastered Edition vyjde 25. října pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Wii U.

Potvrzeno bylo rozlišení 1080p a 60 snímků za sekundu u všech verzí krom Wii U, kde vývojáři slibují 30fps z důvodu méně výkonného hardwaru. Počítá se rovněž s vylepšením grafiky a samotné textury budou mít dvojnásobné rozlišení oproti originálu. Samozřejmostí je potom příjemnější nasvícení, které bude odpovídat současným hrám.

Darksiders: Wrath of War vyšlo v roce 2010 na PC, PS3 a Xbox 360, tou dobou ještě pod hlavičkou dnes již zkrachovalé společnosti THQ, které vývojem pověřila studio Vigil Games. Darksiders představuje biblický post-apokalyptický svět, v němž síly démonů způsobily zničení světa. Vy do tohoto světa vstoupíte jako první z jezdců apokalypsy. V kůži Války budete zrazeni svým pánem a přijde o některé ze svých nadpřirozených schopností. Plný hněvu a touhy po pomstě stojíte uprostřed bojů andělů s démony po boku svého fantoma, hřebce Ruina.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama