Původní Sonic trilogie konečně pohromadě
Ježek Sonic Novinka Původní Sonic trilogie konečně pohromadě

Původní Sonic trilogie konečně pohromadě

Martin Zavřel

Martin Zavřel

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pamětníci 16bitové éry se konečně dočkají.

Reklama

Každý fanoušek osmibitové a šestnáctibitové éry konzolí vám potvrdí, že v téhle době patřila herní série s ježkem Sonicem k tomu nejlepšímu ve hrách obecně. Speciálně původní trilogie (a velké rozšíření/datadisk "Sonic & Knuckles") byla naprosto úžasná jak po herní, tak po grafické i třeba hudební stránce (na některých skladbách se podílel Michael Jackson a jeho tým). Zároveň tam byl vidět parádní postup vývoje technologií i příběhu. Doposud ale ve všelijakých vydaných kolekcích bohužel třetí díl (a jeho rozšíření) chyběl. Napravit by to měla nově oznámená kolekce Sonic Origins, ze které jsem měl osobně největší radost při všech těch oznámeních a ukázkách k 30. výročí modrého ježka.

Kromě původní čtveřice her z konzole Sega Mega Drive (Genesis) kolekce nabídne také výborný titul Sonic CD, který díky CD nosiči ve své době posunul především kvalitu hudby na novou úroveň, ale kromě toho se také skvěle hrál a navíc nabídnul na svou dobu parádní "anime" úvod. Tvůrci hovoří o všemožných nových funkcích a bonusech této kolekce, ale bohužel zatím bez detailů. Hra by měla dorazit v roce 2022 pro "všechny moderní platformy", tedy nejspíš všechny současné konzole i PC. Oznámení bylo součástí show "Sonic Central", která slíbila i zbrusu nový Sonic titul a na jejíž záznam se můžete podívat níže:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama