Puzzle adventura Ghost Trick se nejspíš podívá na moderní platformy
Ghost Trick Novinka Puzzle adventura Ghost Trick se nejspíš podívá na moderní platformy

Puzzle adventura Ghost Trick se nejspíš podívá na moderní platformy

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Původní Nintendo DS exkluzivita se objevila v databázi korejské ratingové komise.

Reklama

Přestože Šu Takumi je známý především jako tvůrce série Ace Attorney, kde se vžijeme do role právníka Phoenixe Wrighta či jeho spolupracovníků, dal vzniknout ještě jedné výrazné hře, která je mnohdy považovaná za velmi nedoceněnou. Řeč je o puzzle adventuře Ghost Trick (na západě vydané s podtitulem Phantom Detective), jež je pojetím opravdu netradiční. Hrajeme v ní totiž za ducha mrtvého člověka, který neví, kým byl a kdo ho vlastně zabil.

Ghost Trick vyšel v roce 2010 (a na západě v lednu 2011) na Nintendo DS. Poměrně brzy nato se dočkal portu na iOS, ale tady to s rozšiřováním platforem skončilo. Nyní to však vypadá, že se Capcom k tomuto staršímu kousku vrátí, hra se totiž objevila v zápisu korejské ratingové komise, informoval o tom magazín Gematsu.

Zdroj: Gematsu
Zdroj: Gematsu

Konkrétně je zde uvedena PC verze, ale je velmi pravděpodobné, že pokud se chystá nějaké znovuvydání, případně dokonce remaster, dočkají se i další platformy jako Nintendo Switch či PlayStation. U Xboxu už to tak jisté není, protože Ace Attorney trilogie si na konzolích od Microsoftu vedla po stránce prodejů opravdu špatně a The Great Ace Attorney Chronicles už na Xbox vůbec nevyšlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama