Under The Waves Novinka Quantic Dream dnes vydalo novou hru s názvem Under the Waves

Quantic Dream dnes vydalo novou hru s názvem Under the Waves

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Titul disponuje dokonce českou lokalizací.

Reklama

Společnost Quantic Dream se kromě vlastních projektů začala v poslední době zaměřovat také na tituly od nezávislých vývojářských týmů, kterým pomáhá z pozice vydavatele. První vlaštovkou byla v tomto směru Director's Cut verze hry Sea of Solitude pro Nintendo Switch, která vyšla v roce 2021. Nyní francouzská společnost ve spolupráci s vývojáři ze studia Parallel na trh přivádí hru Under The Waves.

Jedná se o příběhovou adventuru, která vás v kůži potápěče Stana vezme pod hladinu Severního moře. Z pohledu stylizaci se autoři inspirovali technofuturistickou verzí 70. letech 20. století, která se podepsala především na vzhledu podmořských základen, potápěčského vybavení a vaší vlastní ponorky. Příběh hry se točí okolo duševního rozpoložení hlavního protagonisty, který musí překonat ztrátu a odloučení hluboko v mořských hlubinách. Hratelnost má stavět na průzkumu prostředí a řešení různých problémů, které život pod mořskou hladinou skýtá.

Under the Waves je od dnešního dne k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hra je k dostání s oficiální českou lokalizací ve formě titulků.

Quantic Dream dnes vydalo novou hru s názvem Under the Waves
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama