Quantum Break oficiálně odloženo na rok 2016
Quantum Break Novinka Quantum Break oficiálně odloženo na rok 2016

Quantum Break oficiálně odloženo na rok 2016

Michal Burian

Michal Burian

12

Na začátku března se o tom spekulovalo, teď je to již oficiálně. Na novou akci od tvůrců Alan Wake a Max Payne si počkáme až do roku 2016.

Reklama

Na začátku března se o tom pouze spekulovalo, teď to máme, jak se říká, černé na bílém. Na akci Quantum Break od finských Remedy Games si počkáme do roku 2016.

Kreativní ředitel Sam Lake odklad okomentoval slovy, že jim více času umožní vychytat chyby a celkově vylepšit hru.

„Děkujeme našim fanouškům za jejich trpělivost. Chceme, abyste věděli, že tým využije další čas na leštění a vylepšení hry,“ řekl Sam Lake.

I přes odklad Quantum Break slibuje Microsoft hráčům, že má silný lineu-up her pro Xbox One. Na podzim vyjde Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider (časová exkluzivita na Xbox One a Xbox 360), Forza Motorsport 6 a Fable Legends (Xbox One a PC).

Quantum Break předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz za 1499 Kč.

Původní zpráva

Pondělí 9.3.2015 16:27

Má jít o revoluční zábavu od tvůrců her Max Payne a Alan Wake, která stírá hranice mezi samotným hraním a televizí. Quantum Break má představit světu novou generaci zábavy na konzoli Xbox One. Jak to tak ale vypadá, na hru si počkáme o něco déle. Microsoft původně oznámil, že Quantum Break vyjde v letošním roce, teď se ale zdá, že vše bude jinak a Quantum Break se na pultech obchodů objeví až v roce 2016.

Na svém osobním Twitteru to předčasně vykecal Dae Jim z nizozemského Microsoftu, který se stará o komunitu a sociální sítě. Nezbývá, než si počkat na vyjádření Microsoftu, který s ním snad nebude dlouho otálet. Zatím počítejte raději s tím, že hrátky s časem si na Xbox One užijeme až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama