Quantum Break se ozývá v novém traileru, vyjde až v roce 2015
Quantum Break Novinka Quantum Break se ozývá v novém traileru, vyjde až v roce 2015

Quantum Break se ozývá v novém traileru, vyjde až v roce 2015

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Sam Lake z Remedy ukazuje v novém videu další gameplay záběry a hrané ukázky z exkluzivity Quantum Break. Více uvidíme na letošním Gamescomu, už nyní ale víme, že se letos hry nedočkáme. <strong>Aktualizováno o 4 screenshoty.</strong>

Reklama

Remedy nám po delší době prezentuje další ukázku z jejich nadějné exkluzivity pro Xbox One, Quantum Break. Sam Lake ve videu znovu uvádí, že Quantum Break má být jakýmsi propojením akční, filmově laděné hry s hraným, nebo chcete-li live-action seriálem.

Hra se přitom zaměřuje na hrdiny, konkrétně na hratelnou postavu jménem Jack Joyce, který se snaží zastavit hrozbu v podobě úplného konce času. V seriálu budeme naopak sledovat intriky uvnitř korporace Monarch, která představuje Jackova úhlavního nepřítele.

Sam ve svém proslovu také zmiňuje věc, o které se už delší dobu spekuluje. Quantum Break skutečně nevyjde v letošním roce, jak se původně plánovalo, ale až v roce 2015. No, snad to čekání bude stát za to.

A pokud jste doufali, že Quantum Break uvidíte v akci na letošní E3, asi vás musíme zklamat. S první plnohodnotnou gameplay prezentací hry se počítá až na Gamescom, který probíhá od 14. do 17. srpna.

Update

Remedy vydalo i čtevřici působivých screenshotů, které mají pocházet přímo ze hry a kvalitativně odpovídají gameplay ukázce v traileru. A musíme říct, že jde o docela působivou podívanou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama