Quantum Break vyjde 5. dubna 2016
Quantum Break Novinka Quantum Break vyjde 5. dubna 2016

Quantum Break vyjde 5. dubna 2016

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Kromě konkrétního data vydání jsme se dočkali i nových gameplay záběrů a ukázky live action pasáží, které budou doplňovat hratelnou složku.

Reklama

(Původně vydáno: Úterý 4.8.2015 16:20) Sam Lake z Remedy na konferenci Microsoftu představil nové gameplay záběry z Quantum Break. Ve videu uvidíte především další akční pasáž a hrátky se speciálními schopnostmi spojenými s poruchami času. Čas ale očividně ovlivňuje víc věcí než jen boj.

Video v úvodu představuje i několik herců, včetně Dominica Monaghana známého třeba z Pána prstenů a seriálu Ztraceni, nebo Aidena Gillena. Ten se proslavil jako Petyr "Malíček" Baelish v seriálu Hra o trůny (Game of Thrones). Role hlavního hrdiny Jacka Joyce se zhostil Shawn Ashmore známý z filmových X-Menů.

Sam Lake také znovu potvrdil, že Quantum Break je složené nejen z klasické videohry, ale i z hraných pasáží, ve které také dostanou prostor herci zmínění výše.

Navíc konečně víme, kdy se vlastně Quantum Break dočkáme. K vydání dojde 5. dubna 2016. Ty, kteří doufali, že se stane zázrak a hra bude oznámena i na Windows 10, musím zklamat. Quantum Break nadále zůstává exkluzivitou pro Xbox One.

Více detailů o postavách a hercích v Quantum Break se dozvíte z druhé, aktuálnější novinky.

Gameplay

Trailer a ukázka hraných pasáží

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama