Quantum Conundrum od tvůrců Portalu
Quantum Conundrum Novinka Quantum Conundrum od tvůrců Portalu

Quantum Conundrum od tvůrců Portalu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

Kim Swift pro fanoušky logických her chystá další perlu.

Reklama

Na aktuálně probíhající herní výstave PAX byla oficiálně představena gamesa Quantum Conundrum, na která začala Swift pracovat po odchodu z Valve.

Podle prvních informací jde o first-person logickou puzzle hříčku odehrávající se v rozsáhlém sídle, plném roztodivných levelů. Vývoj byl potvrzen pro PC, PS3 a X360, přičemž v obchodech se snad hra objeví na začátku příštího roku.

Hlavním hrdinou hry je malý kluk, jenž byl matkou vysazen u svého strýčka doma, který je shodou okolností neposedným a tak trochu šíleným vědcem.

Jak už to tak ale bývá, každý experiment má svá rizika, a když vašemu strýčkovi pod rukama explodovalo pár zkumavek a on zmizel, připadl vám úkol najít ho.

Toho docílíte projitím spousty úrovní, v nichž vám bude nejlepším přítelem speciální rukavice, schopná měnit dimenze. V každé přitom fungují jiná pravidla a jiné zákonitosti.

Jejich střídání pak bude možné, nebo spíš nutné využívat k dokončení levelu, kterých podle všeho nebude moc. V závislosti na vašich schopnostech prý bude možné gamesu projít za čtyři až šest hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama