R.U.S.E. s podporou PlayStation Move
R.U.S.E. Novinka R.U.S.E. s podporou PlayStation Move

R.U.S.E. s podporou PlayStation Move

Michal Burian

Michal Burian

Společnost Ubisoft dnes na akci v Londýně oznámila, že inovativní strategie R.U.S.E. bude podporovat ovládání PS Move. Jak je na tom Xbox 360 s Kinect?

Reklama

Revoluční ovládání PlayStation Move bude podporovat také real-time strategie R.U.S.E. Před chvilkou to potvrdil samotný producent hry na akci v Londýně.

Pomocí Move budeme moci vybrat jednotky, stavět budovy a pohybovat kamerou. Vše bude fungovat přes speciální pohyby a různé ikonky, díky kterým si přiblížíme nebo naopak odhalíme pohled na mapě či přesuneme své vojsko na nepřátelské území.

Mathieu Girard ze studia Eugen Systems prozradil, že s integrací systému od Sony začali přibližně před čtyřmi až pěti týdny a již dnes vše funguje velmi přesně. Sám Girard si myslí, že se díky Move bude jednat o nejpříjemnější zážitek, který bude příjemnější než ovládání myší a klávesnicí.

Pro majitele PS3 jsme přinesli velmi skvělou zprávu. Musíme však také informovat, že Ubisoft neplánuje importovat do R.U.S.E. systém Kinect od Microsoft. Prý to tvůrci zkoušeli a setkali se s velkými problémy.

R.U.S.E. vyjde definitivně 17. září letošního roku, a to ve verzích pro PC, PS3 a Xbox 360. Před spuštěním se však dočkáme ještě betatestování, jedno takové by mělo proběhnou za deset dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama