RaceRoom s kompletním obsahem zdarma
Novinka RaceRoom s kompletním obsahem zdarma

RaceRoom s kompletním obsahem zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

8
Platformy Windows PC

Dočasně skoro 50 tratí a 170 aut se šampionáty jako DTM nebo WTCC.

Reklama

Počítačový automobilový simulátor RaceRoom (dříve nazvaný RaceRoom Racing Experience) patří v současnosti mezi vůbec nejlepší závodní hry na reálném základě. Tato hra byla v základní verzi vydána v roce 2012. Je to vlastně nástupce kdysi velmi oblíbené série závodů cestovních automobilů Race/STCC/WTCC od švédského studia SimBin, založeného dvěma automobilovými závodníky.

SimBin má velmi pohnutou historii, protože jako zcela nezávislý výrobce a vydavatel neměl dostatek peněz na nový engine, přičemž ten starý beznadějně zastarával. A prodej mnoha datadisků a kompilací těch samých her už v roce 2011 skoro nic nenesl. A tak studio v roce 2014 zkrachovalo, poté se na jeho základech vytvořilo nové, které změnilo svůj název na Sector3, načež funguje dodnes.

 

RaceRoom s kompletním obsahem zdarma

 

A zatímco zcela jiný vývojář se staronovým názvem Simbin Studios UK připravuje nové GTR3, aktuální hrou od Sector3 je RaceRoom (podrobněji o ní zde) jakožto velmi pečlivý simulátor závodů sportovních a cestovních automobilů. Hra se průběžně stále vylepšuje a obohacuje, takže nyní obsahuje 4 herní režimy (singleplayerové i multiplayerové) 48 tratí ve 116 variantách a 167 automobilů od více než 40 značek. Základní verze hry s několika okruhy a vozy je zcela zadarmo, ale pokud byste si chtěli koupit úplně vše, vyjde vás to na tisíce korun.

A tak aby se hráči doma nenudili, nyní je dočasně až do středy 25. března do pravého poledne kompletní a velmi bohatý obsah a samozřejmě i celá hra RaceRoom dostupná zadarmo. RaceRoom si stáhnete ze Steamu, načež si v něm můžete rovnou zajezdit v nějakém z mnoha licencovaných evropských i světových šampionátů, jako je např. DTM, WTCC, WTCR či Adac GT Masters. Pro všechny tyto soutěže je RaceRoom jejich oficiální hrou.

 

RaceRoom s kompletním obsahem zdarma

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama