Radioaktivní Spintires: Chernobyl
Novinka Radioaktivní Spintires: Chernobyl

Radioaktivní Spintires: Chernobyl

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy Windows PC

Nové rozšíření vás vezme do zakázané zóny v Černobylu.

Reklama

Třetí čerstvý přídavek do simulátoru jízdy v těžkých terénních vozidlech Spintires: Chernobyl se tentokrát odehrává na atraktivní mapě, která byla vymodelována podle okolí černobylské jaderné elektrárny a přilehlého města Pripjati.

Mapa nezapomněla na žádnou ikonickou pamětihodnost z této oblasti, takže se projedete kolem vlastní elektrárny a sarkofágu vybuchlého 4. reaktorového bloku, dále přímo v Pripjati, zamořeným Rudým lesem, i pod obřím špionážním radarem Duga-1.

 

Radioaktivní Spintires: Chernobyl

 

Jelikož je toto rozšíření věnováno hlavně nové lokaci, tak máte na výběr střídmější garáž se dvěma nelicencovanými náklaďáky a tahači B-157 a B-505, byť inspirovanými reálnými vozidly. Zajímavě zní místa s vysokou radiací, jimž se při svých výpravách za svozem dřeva i s pomocí Geigerova počítače musíte vyhýbat.

Spintires: Chernobyl si můžete zakoupit samostatně ze Steamu za pouhých 4,99 EUR (cca 130,-), to když základní hru již vlastníte, nebo v balíčku včetně základní hry Spintires a obou předchozích přídavků Spintires: Aftermath a Spintires: Canyons za 8,01 EUR (cca 200,-). Případně se nabízí krabicová verze opět se základní hrou + všechny tři přídavky za 449,-. Všechny varianty jsou navíc v češtině. Dřívější majitelé by navíc tento přídavek měli obdržet zcela zdarma!

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zwl5h87Xl1s[/embed]

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama