Rafael Nadal v gameplay záběrech z AO Tennis
AO Tennis Novinka Rafael Nadal v gameplay záběrech z AO Tennis

Rafael Nadal v gameplay záběrech z AO Tennis

Michal Burian

Michal Burian

8

Australian Open si užijeme v licencované hře na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama

Studio Big Ant zveřejnilo čerstvé gameplay záběry z připravované hry AO Tennis, která na konzole PlayStation 4 a Xbox One přinese licencovaný Australian Open se vším všudy. V řříminutovém videu se hlavní hvězdou stal Rafael Nadal. Španělský profesionální tenista, který Australian Open vyhrál v roce 2009, se ve videu střetl s Kevinem Andersonem z Jižní Afriky.

Vývojáři tvrdí, že AO Tennis je nejmodernější tenisovou simulací s fotorealistickou grafikou. Australian Open si budete moci užít jeden na jednoho, ve dvojicích nebo ve smíšených dvojicích. Umělá inteligence má být na vysoké úrovni, autoři hry bedlivě sledovali jednotlivá utkání a díky tomu se mají tenisté chovat reálně.

Když se ale na nejnovější gameplay záběry podíváte, tak tvůrci nemluví pravdu. Z videa AO Tennis rozhodně nepůsobí jako něco úžasného a zajímavého, co by mělo konkurenci převálcovat. Škoda, velká škoda.

V Austrálii a na Novém Zélandu vychází AO Tennis již zítra. Zbytek světa bude muset čekat, pro ně bude hra k dostání během první poloviny letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama