RAGE 2 neobsahuje multiplayer
RAGE 2 Novinka RAGE 2 neobsahuje multiplayer

RAGE 2 neobsahuje multiplayer

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na PC a výkonnějších verzích konzolí hra poběží při 60 snímcích za sekundu.

Reklama

Střílečka RAGE 2 byla dosud prezentována jako čistě singleplayerová hra, ale přesto se občas objevují otázky, jestli dojde i na multiplayer. Odpověď však zní ne, jak prozradil Magnus Nedfors z Avalanche Studios britskému Eurogameru. Podle jeho slov se tvůrci zaměřují na co nejlepší singleplayerový zážitek v otevřeném světě.

RAGE 2 však poběží při 60 snímcích za sekundu, ale jen při hraní na konzolích PS4 Pro a Xbox One X a samozřejmě na dostatečně výkonném PC. V rámci standardního Xboxu One a PS4 tedy očekávejte horší technický stav. Za zmínku přitom stojí, že hru pohání engine Apex, jenž využívají i ostatní projekty Avalanche, zejména čerstvě oznámené Just Cause 4.

Absence multiplayeru v RAGE 2 však dává z mnoha důvodů smysl. Hry jako Just Cause a Mad Max byly vždy pouze singleplayerové, byť jsme se v případě Just Cause 2 a Just Cause 3 dočkali alespoň fanoušky vytvořeného multiplayeru pro PC. Pak je tu osud multiplayeru prvního dílu RAGE. V něm bylo k dispozici hned několik online režimů, a i když kooperativní mise nebyly špatné a využívání vozidel také nemuselo být úplně k zahození, obecně vzato upadl multiplayer velmi rychle v zapomnění a synonymem RAGE se stala singleplayerová kampaň. Druhý díl tak jde rovnou cestou hry pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama