RAGE 2 rozšíří režim New Game+
RAGE 2 Novinka RAGE 2 rozšíří režim New Game+

RAGE 2 rozšíří režim New Game+

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Aktualizace, která vyjde 25. července, přidá i Ironman Mode nebo obtížnost Ultra-Nightmare.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že se střílečka RAGE 2 od Avalanche Studios a id Software v dohledné době dočká druhé zásadní aktualizace, která mimo jiné přinese režim New Game+. Nově tvůrci oznámili, že aktualizace vyjde 25. července 2019, přičemž New Game+, umožňující rozjet hru znovu při zachování určitého postupu po prvním dohrání, nebude jediná významná novinka.

Update 2 přidá rovněž obtížnost Ultra-Nightmare, jejíž název by měl mít všeříkající, a Ironman Mode. Jeho pojetí se může napříč jednotlivými hrami, v nichž se takto pojmenovaný režim objevil, lehce lišit, obvykle však spočívá v trvalé smrti. Jinými slovy, když při hraní zemřete, musíte začínat od samého začátku. Pokud vás navíc otravují tutoriály při návštěvě Arch, budete je moci přeskočit. Při průchodu temnými místy pak jistě pomůže přidání baterky.

Aktualizace slibuje také další příznivé změny, nicméně na bližší detaily si budeme muset ještě počkat. Hlavně doufejme, že PC hráči používající pro hraní RAGE 2 Bethesda.net Launcher nebudou muset stahovat 19 GB dat jako při vydání první aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama