RAGE 2 se do konce roku dočká dvou placených DLC a nálože bezplatného obsahu
RAGE 2 Novinka RAGE 2 se do konce roku dočká dvou placených DLC a nálože bezplatného obsahu

RAGE 2 se do konce roku dočká dvou placených DLC a nálože bezplatného obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci připravují nové výzvy, skiny zbraní, vozidla, cheaty, eventy nebo nepřátele. To všechno bude zdarma.

Reklama

Od vydání střílečky RAGE 2 už nás čeká jen několik dnů, a tak tvůrci ze studií Avalanche a id Software odhalili plány na to, jakým způsobem budou hru podporovat v dalších měsících. V dnešní době koneckonců platí, že vydáním titulu nic nekončí a hráče je třeba u něj držet co nejdelší dobu, přičemž nemusí jít jen o nenáviděný model hry jako služby, který většinou znamená spíše "vydržte s námi několik měsíců a možná ten polotovar, který jste si koupili za plnou cenu, postupem času doděláme." Dodatečným obsahem je zkrátka zásoben skoro každý větší projekt, ať už singleplayerový či multiplayerový, ať už při vydání hotový nebo ve stavu alfaverze, a RAGE 2 nebude výjimkou.

Ještě do konce května dojde na zatím však nespecifikované výzvy Wastelands Challenges, event s názvem Bring the Ruckus a nové skiny zbraní. Jeden z nich, Vomit Comet Pistol, přitom bude odměnou za splnění první komunitní výzvy, a obdrží ho každý, kdo se zúčastní jejího plnění. Pro obdržení odměny však musíte být online a přihlášeni k účtu Bethesda.net Červen bude každopádně patřit aktualizaci nazvané Day 30 Update, dalším výzvám a skinům zbraní a také dodatečným cheatům. Tvůrci připravují také druhý event, který se zaměří na ovládání nového typu mecha, jak napovídá jeho označení - Mech Yourself Before You Wreck Yourself.

V červenci bude následovat přidání dalšího kolového vozidla, skinů zbraní, výzev a eventu Global Worming, s nímž do RAGE 2 dorazí nový typ nepřítele, jehož ukázku najdete níže. Na srpen a na podzim jsou zase kromě skinů a výzev naplánovány ještě eventy Mutant Derby a Rageisode 2: Attack of the Drones. I druhá zmíněná akce přidá do hry nového nepřítele. Všechny eventy a jejich obsah, cheaty a výzvy, stejně jako kolové vozidlo, vybrané skiny zbraní a Day 30 Update, budou k dispozici zdarma pro každého majitele RAGE 2.

Ve druhé polovině letošního roku však dojde i na dvojici placených DLC. V srpnu vyjde rozšíření Rise of the Ghosts, které slibuje nový příběh, nepřátelskou frakci, zbraně, schopnosti, vozidla a lokality. Celkově se zaměří na otázku, co se stalo s gangem Ghosts po událostech prvního dílu RAGE. Na podzim bude následovat druhé, zatím nepojmenované DLC, které přinese totéž, snad s výjimkou té nové nepřátelské frakce.

RAGE 2 vychází 14. května 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Hru již v redakci hrajeme, recenzi vám tedy přineseme v dohledné době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama