RAGE je primárně orientováno na singleplayer
Rage Novinka RAGE je primárně orientováno na singleplayer

RAGE je primárně orientováno na singleplayer

Michal Burian

Michal Burian

7

Studio id Software se nedávno nechalo slyšet, že očekávaná akce RAGE je primárně orientovaná na singleplayerovou kampaň. Chybět však nebude ani multiplayer, o němž jsme se dozvěděli několik informací.

Reklama

Singleplayerová část bude v RAGE velmi důležitá. Nabídnout by měla úctyhodnou délku s nejrůznějšími úkoly a zápletkami. V id Software nezapomínají ani na multiplayerovou část, kterou hráči poslední dobou vyžadují. Ta by měla obsahovat kooperaci a několik různorodých multiplayerových módů s možností různě upravovat postavu i vozidla. Navíc by se v online měly vyskytovat také arény, v nichž budou hráči bojovat o odměny.

Pro úplnost dodejme, že tvůrci plánují hru po vydání rozšířit dodatečným obsahem. Dočkat bychom se tak mohli nových zbraní, automobilů a třeba i různých módů.

RAGE by mělo vyjít v Evropě 15. září příštího roku, a to pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Mac. Koncem letošního roku by se měla objevit mobilní verze pro iPhone a iPod Touch, kterou následně rozšíří propracovanější a větší verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama