Rainbow Six se vrací v plné parádě
Novinka Rainbow Six se vrací v plné parádě

Rainbow Six se vrací v plné parádě

Michal Burian

Michal Burian

29

Ze zajímavě vypadajícího titulu z roku 2011 je ještě zajímavější s multiplayerovými boji, kde se bude klást velký důraz na taktiku.

Reklama

Zapomeňte na oznámený Rainbow 6 Patriots z roku 2011, Ubisoft hru kompletně přepracoval a dnes na tiskové konferenci v rámci E3 představil Rainbow Six Siege, který má nastavit novou laťku hraní multiplayeru.

Jde o nový díl uznávané first-person střílečky od studia Ubisoft Montreal pro PC a novou generaci konzolí na rok 2015. Celý titul je inspirován reálným bojem proti teroristům z celého světa. Siege vás zavede přímo do této problematiky, v níž v kůži zásahové jednotky budete zachraňovat rukojmí nebo naopak se snažit eliminovat zásahové komando.

Jak se sami můžete přesvědčit níže v gameplay záběrech (5 proti 5), Rainbow Six Siege bude klást velký důraz na taktiku. Uspějete pouze s dobře sehraným týmem, který bude postupovat přesně tak jak si představuje velitel zásahu.

Z videa zaujme nejen samotný gameplay a taktika hráčů, ale rovněž zničitelné prostředí.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege běží na enginu Anvil Next (používá ho i nový Assassin's Creed: Unity). Je však vylepšen o nové možnosti, které umožňují velmi detailní demolici prostředí - díry ve stěnách, vykopnutí dveří a rozbití oken, podlahy nebo stropů pomocí výbušnin nebo brokovnice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama