Rainbow Six Siege čeká další rozšiřování
Novinka Rainbow Six Siege čeká další rozšiřování

Rainbow Six Siege čeká další rozšiřování

Michal Burian

Michal Burian

20

Třetí sezóna zahrne další operátory, eventy a mapy.

Reklama

1. prosince to budou dva roky od vydání týmové taktické akce Rainbow Six Siege. Rozhodně to ale neznamená, že skončí obohacování hry. Ubisoft má i v nadcházejících měsících v plánu nový obsah, který dne poodhalil.

Na hráče Rainbow Six Siege čeká třetí rok, který zahrne osm nových operátorů, dvě nové mapy a nový Outbreak event. Vše odstartuje operace Chimera s dvojicí zcela nových operátorů zaměřených na biologické nebezpečí. Tahle dvojice z Francie a Ruska bude mít ve hře zvláštní roli.

V dalším kole bude následovat italský přídavek s dvojicí operátorů z jednotky GIS a novou mapou. Třetí část tvoří britsko-americká spolupráce (operátor z divize Scotland Yard a Delta Force) s přepracovanou mapou. Vše završí dva operátoři z marodské GIGR se svou mapou.

Ještě předtím nás ale čeká završení letošního roku. Operace White Noise je přídavkem s dvojicí nových operátorů z Jižní Koreje a novým operátorem z Polska. Součástí je samozřejmě i nová mapa - Tower. Jde o komunikační a pozorovací věž s futuristickým exteriérem, ze které máte výhled na rušné město v podobě Soulu v Jižní Koreji. Uvnitř věže se nachází čajovny s dřevěnými stěnami, noční klub, restaurace, umělecká galerie nebo kanceláře.

Co se týče nových operátorů, tak Dokkaebi je hacker schopný vyřadit z provozu kamery a zablokovat nepřátelskou komunikaci, zatímco Zofia disponuje velmi účinným granátometem.

Jak je u Rainbow Six Siege zvykem, nový obsah bude zdarma. Majitelé Season Passu dostanou vše v den uvedení, zatímco ostatní si budou muset operátory odemknout za herní měnu. Tu lze získat hraním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama