Rainbow Six Siege čeká mimozemský parazit a děsivé bestie
Novinka Rainbow Six Siege čeká mimozemský parazit a děsivé bestie

Rainbow Six Siege čeká mimozemský parazit a děsivé bestie

Jan Kalný

Jan Kalný

21

Operace Chimera nabídne dva nové operátory a čtyřtýdenní event zaměřený na kooperaci tří hráčů.

Reklama

Poprvé v historii Rainbow Six Siege se dočkáme operace, která není zaměřena čistě na kompetitivní stránku hry - což je zároveň její hlavní stránkou - ale také na tu kooperativní. 6. března dorazí operace Chimera, která odstartuje třetí sezónu hry.

S novou operací nastoupí do služby dva noví operátoři, Lion a Fionka. Členové francouzské a ruské protiteroristické jednotky. Zatím nevíme, čím se budou nové hratelné postavy pyšnit, ale víme, že budou hratelné právě v novém kooperativním módu, který bude dostupný po dobu čtyř týdnů. Lion a Fionka, společně se Smokem, Ying, Buckem, Kapkanem, Ash, Docem, Tachankou, Glazem nebo rekrutem, se budou muset ve skupině o třech postavit parazitovi z vesmíru, který přeměnil občany městečka Truth or Consequences v Novém Mexiku na hrozivá monstra. Vláda nedokázala s tajeným zamořením bojovat a celé městečko uvalila do karantény a zavřela v něm civilisty i vojáky.

Vaším úkolem bude zničit zdroj zamoření v centru karanténní zóny. A to na obtížnostech Normal nebo Pandemic. Obě obtížnosti jsou údajně navrženy tak, aby vás nabádaly k aktivní spolupráci, komunikaci a koordinaci a mohli jste tak uspět proti Apexu - zmíněnému parazitovi. Obtížnost Pandemic navíc udělá samotná monstra více nebezpečná a zároveň povolí friendly fire.

Tři nové kooperativní mise, které budou v operaci Chimera obsažené, mají být mnohem větší a otevřenější než klasické kompetitivní lokace. Ale zároveň se Ubisoft na svých stránkách dušuje, že stále dojde na spoustu destrukce a vytváření vlastních cest a taktik podle situace, přesně tak, jak jsme zvyklí.

V neposlední řadě bude součástí operace také Outbreak Collection a balíčky Outbreak Packs, které nabídnou 50 čistě kosmetických předmětů. Takže ještě jednou: 6. března je to datum, které si máte zapsat do kalendářů. Samotný event by tedy měl běžet právě od 6. března až do 4. dubna. Od 20. února bude k dispozici na testovacích serverech.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama