Rainbow Six Siege překonal hranici 25 milionů registrovaných hráčů
Novinka Rainbow Six Siege překonal hranici 25 milionů registrovaných hráčů

Rainbow Six Siege překonal hranici 25 milionů registrovaných hráčů

Michal Burian

Michal Burian

18

Zároveň začala operace White Noise, přináší novou mapu a další operátory.

Reklama

Od srpna letošního roku stoupl počet registrovaných hráčů Rainbow Six Siege o pět milionů. Ubisoft se pochlubil, že celkově má tahle kooperativní taktická akce již přes 25 milionů registrovaných hráčů. Bohužel nevíme, kolik kusů se ve skutečnosti prodalo, ale bude to jistě méně. Už z toho důvodu, že v poslední době byla možnost si Rainbow Six Siege o víkendu zahrát bezplatně.

Zároveň byla v Rainbow Six Siege spuštěna nové operace. Operation White Noise přináší do hry novou mapu a další operátory. Tentokrát se podíváme na mapu Mok Myeok Tower. Jde o komunikační a pozorovací věž s futuristickým exteriérem, ze které máte výhled na rušné město v podobě Soulu v Jižní Koreji. Uvnitř věže se nachází čajovny s dřevěnými stěnami, noční klub, restaurace, umělecká galerie nebo kanceláře. Operátoři jsou tři, dva z Jižní Koreje a nová posila z Polska - Dokkaebi, Vigil a Zofia.

Dokkaebi je hacker schopný vyřadit z provozu kamery a zablokovat nepřátelskou komunikaci, Vigil se hodí na obranu a Zofia disponuje velmi účinným granátometem.

V dalších měsících na komunitu čekají další přídavky. Třetí rok přinese osm nových operátorů, dvě nové mapy a nový Outbreak event. Vše odstartuje operace Chimera s dvojicí zcela nových operátorů zaměřených na biologické nebezpečí. Tahle dvojice z Francie a Ruska bude mít ve hře zvláštní roli. V dalším kole bude následovat italský přídavek s dvojicí operátorů z jednotky GIS a novou mapou. Třetí část tvoří britsko-americká spolupráce (operátoři z divize Scotland Yard a Delta Force) s přepracovanou mapou. Vše završí dva operátoři z marodské GIGR se svou mapou.

Jak bývá u Rainbow Six Siege zvykem, mapy jsou zdarma pro všechny majitele hry, zatímco operátory si musíte odemknout za herní měnu, v případě, že nevlastníte příslušný Season Pass.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama