Rainbow Six Siege se dočkalo westernově laděného eventu
Novinka Rainbow Six Siege se dočkalo westernově laděného eventu

Rainbow Six Siege se dočkalo westernově laděného eventu

Jan Kalný

Jan Kalný

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Od včerejšího dne můžete až do 16. července řádit v soubojích tři na tři.

Reklama

Větší fanoušci multiplayerové střílečky Rainbow Six Siege ví, že byla jenom otázka času, než se do hry dostane časově omezený event na téma divokého západu a westernu. Před nějakou dobou uniklo pár informací a skinů, ale k oficiálnímu vydání došlo až včera.

Nový event s názvem Showdown, který je samozřejmě zdarma pro všechny vlastníky hry, nabízí kromě tematických kosmetických předmětů také nový herní mód Showdown. Ten nás zavede na speciální a vcelku malou mapu Fort Truth, v níž se o boj o určitou oblast utká šest hráčů tři na tři. Na jedné straně stojí členové zákonodárců (útočníci), mezi kterými najdeme westernově laděné verze Ash, Glaze, Capitãa, Twitch a Mavericka. Na straně obránců zase najdete členy gangu Graveltop, kteří do svých řad rekrutovali westernové kopie Caveiry, Maestra, Rooka, Alibi a Kaida. Žádný z operátorů ale nedisponuje svými klasickými zbraněmi ani gadgety. Všichni hráči totiž třímají brokovnici BSOG a revolver LFP586. Útočníci pak mají po ruce kouřový granát a klasický explozivní granát, zatímco obránci rozložitelný štít a ostnatý drát.

Samotný mód je vcelku rychle laděný a nenabízí moc prostoru pro taktizování. Jinými slovy, pokud jste někdy chtěli vidět, jak by Rainbow Six Siege vypadalo ve stylu klasického Team Deathmatche (po vzoru například střílečky Counter-Strike), teď máte šanci. A to konkrétně až do 16. července.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama