Rallye Dakar si budeme moci užít ve hře
Dakar 18 Novinka Rallye Dakar si budeme moci užít ve hře

Rallye Dakar si budeme moci užít ve hře

Michal Burian

Michal Burian

44

Má mít největší otevřený svět v žánru závodních her.

Reklama

Dakarská Rallye je jen pro nejodvážnější závodníky z celého světa, kteří si se svým off-road vozidlem nebo motocyklem troufnou na vytrvalostní závod v těžkém terénu v podobě písečných dun, bláta a skalních úseků. Dobrou zprávou je, že na Dakar nebudeme muset koukat jen v televizi. Společnosti Bigmoon Entertainment a Deep Silver/Koch Media chystají hru Dakar 18.

Dakar 18 vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vydavatel tvrdí, že hra nabídne dosud největší otevřený svět v žánru závodních her. Má jít o realistickou simulaci Dakaru s celou řadou vozidel, včetně motocyklů, automobilů, náklaďáků, čtyřkolek a SxS. Soutěžit budete v divokých online/offline bitvách v multiplayer, stejně tak v režimu offline, kde budete moci vylepšovat své závodní dovednosti a schopnosti.

Tvůrci dále slibují ohromující vizuální zážitek, který věrně reprezentuje každé vozidlo a řidiče Rallye Dakar 2018. Chybět tak nebudou hlavní týmy, vozidla a piloti.

Kdo jsou Bigmoon Entertainment? V našich končinách neznámé studio, které stojí za hrami jako Police Simulator 18, Demons Age, Syndrome, Trapped Dead: Lockdown a Jagged Alliance: Back in Action, stejně tak se podílelo na WRC 5, WRC 3, MotoGP 13 a Fallout 4. Nutno ale podotknout, že teď za nimi stojí Deep Silver/Koch Media, tak snad vydavatel dohlédne na kvalitu Dakar 18.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama