Randy Pitchford chválí konzoli Wii U
Aliens: Colonial Marines Novinka Randy Pitchford chválí konzoli Wii U

Randy Pitchford chválí konzoli Wii U

Daniel Kremser

Daniel Kremser

3

Wii U je s blížícím se startem prodejů stále diskutovanější a diskutovanější konzolí a nově se o ní pochvalně vyjádřil i Randy Pitchford.

Reklama

Měli jsme tady Team Ninja, kteří chválili povedenou a jednoduchou architekturu konzole, tvůrce Tekkena, jenž si pochvalovali možnosti nového ovladače, a nově tady máme i jednu z největších ikon herního průmyslu Randyho Pitchforda. Spoluzakladatel studia Gearbox se v rozhovoru s Vox Games rozpovídal o nových vetřelcích a řeč samozřejmě padla i na Wii U.

Dále pak Randy potvrdil, že Aliens: Colonial Marines budou na Wii U obsahovat mnoho bonusových featur. Do detailů sice Pitchford zacházet nechtěl, ale naznačil například hojné využití pohybového senzoru a dotykového displeje.

"Nechci momentálně zacházet do podrobností, ale mohu slíbit mnoho cool věciček, které postaví hratelnost na konzoli od Nintenda a naši hru do zcela nového světla. Nintendo konečně vstupuje do nové éry a my v Gearboxu budeme stát po jeho boku!"

Jak se tak zdá, minimálně u valné většiny herních vývojářů si už Wii U vydobylo respekt a důvěru. Teď je na Nintendu, aby to samé vzbudilo i u hráčů. Zda se to podaří, se s největší pravděpodobností dozvíme na E3, kde také má být stanovena finální cena a datum, kdy půjde konzole na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama