Raubíř Ralph se objevil ve Fortnite
Fortnite Novinka Raubíř Ralph se objevil ve Fortnite

Raubíř Ralph se objevil ve Fortnite

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Postava Raubíře Ralpha ze známého filmu od Disney se objevila ve Fortnite.

Reklama

Postavu Raubíře Ralpha od včerejška můžete najít na mapě superúspěšného Fortnitu. Známého herního záporáka v těle dobráka můžete najít v lokaci Risky Reels. Pokud v místním venkovním kině chvíli počkáte, Ralph po chvíli vběhne na jinak černé plátno, zastaví se, zamává a pak zase rychle zmizí. Proč tomu tak je, zatím nikdo neví.

Je tedy možné, že v Epicu chystají nějaký speciální event právě s touto pohádkovou postavičkou. Nebyl by to první crossover mezi Disney a Fortnite světem. Několik měsíců zpět přišel rozvířit vody kresleného battle royalu jeden z nejmocnějších záporáků Marvel universa Thanos. Tento event se ve hře objevil k příležitosti vydání nového Avengers: Infinity War. Stejně tak mělo pokračování kreslené pohádky Raubíř Ralph před několika dny premiéru. Proč by tedy Wreck-It Ralph, jak zní jeho jméno v originále, nemohl přijít kromě internetu poničit trochu i Fortnite?

Raubíř Ralph se poprvé objevil v našich kinech v roce 2012 a sklízel většinou pozitivní ohlasy. Ralph je záporák z fiktivní automatové hry, který vždycky toužil být milovaný. Na pokračování jsme museli nějakou chvíli počkat, nyní jsme se ho ale dočkali. V něm se již milovaný ničitel budov vydává zničit internet. Nové dobrodružství navázalo na úspěch svého předchůdce a recenze jsou prozatím velice dobré. Potencionální crossover s Fortnitem by mohlo pomoc Disney s povědomím o tomto filmu. Ruku na srdce, stačilo jen krátké mihnutí v této oblíbené hře a to, že vychází tento film, ví půlka herního světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama