Raven potvrzuje práci na novém Call of Duty
Call of Duty Novinka Raven potvrzuje práci na novém Call of Duty

Raven potvrzuje práci na novém Call of Duty

Michal Maliarov

Michal Maliarov

25

Pracovní nabídka, jež se objevila na internetu, potvrzuje, že studio Raven Software opravdu spolupracuje na dalším dílu série Call of Duty.

Reklama

„Raven Software, vývojářské studio mnoha oceněných her, včetně spolupráce na blockbusterové sérii Call of Duty, hledá vášnivé designéry, kteří by se chtěli přidat do týmu a pracovat na střílečce z pohledu první osoby,“ říká nabídka. "Raven Software, jenž se nachází v Madisonu, nabízí motivující prostředí s prvotřídními pracovními nástroji, skvělý bonusový balíček, zábavu, levné bydlení a mnoho dalšího.“

Pracovní nabídka také požaduje prokázat své schopnosti ve speciální ukázce a umění vytvářet úrovně, jež pohltí a šokují hráče. Spolupráce studia se sérií Call of Duty byla spekulována již od května minulého roku. To se dle všeho vzdalo prací nad novým Bondem i X-Meny a soustředilo se právě na CoD.

Jak přesně ale Raven Software do hry přispěje je zatím nejasné. Některé spekulace hlásí, že se studio podílelo na vývoji DLC a multiplayerových map do zatím posledního dílu Black Ops. Původní zprávy hovořily o tom, že se na chystané hře podílí hned několik studií (Sledgehammer Games, Raven Software a Infinity Ward) a každé se soustředí na něco svého. Zda se tedy bude jednat o singleplayer, multiplayer, nebo něco zcela jiného, to se nejspíše dozvíme o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama