Rayman Origins vyjde jako plnohodnotná hra
Rayman Origins Novinka Rayman Origins vyjde jako plnohodnotná hra

Rayman Origins vyjde jako plnohodnotná hra

Michal Burian

Michal Burian

4

Ušatec Rayman vyjde letos jako plnohodnotná hra + nové informace.

Reklama

Ubisoft na loňské výstavě E3 slíbil, že 2D plošinovka z pohádkového prostředí Rayman Origins vyjde o Vánocích roku 2010 v digitální podobě. Nakonec se tak nestalo a podle nejnovějších informací se hry dočkáme až později v aktuálním kalendářním roce, avšak už ne digitální formou, nýbrž normální.

Rayman Origins bude distribuován jako plnohodnotný titul, podívá se tak na pulty obchodů. Michael Ancel toto rozhodnutí upřesnil. V Ubisoftu se tak prý rozhodli proto, aby dokázali fanouškům, že Rayman Origins je opravdové pokračování původní hry.

Ancel zároveň odhalil několik podrobností. Rayman Origins nabídne lokální kooperační mód pro čtyři hráče, o on-line verzi nepadlo prozatím ani slovo. Jednotlivé úrovně jsou navrženy jak pro co-op, tak také pro singleplayer, což znamená, že hráči nebudou trpět, když budou hrát bez svých přátel.

Těšit se můžete rovněž na nejrůznější herní styly, včetně rychlého běhu a šplhání, při nichž budete shromažďovat Lums, což je měna pro power-ups, doplněk zdravá. Chybět nebudou ani speciální výzvy, které se mj. skládají z akrobatických řetězců.

Pro úplnost dodejme, že Ubisoft měl v plánu rozdělit Rayman Origins na několik epizod. Z nejnovějších informací ovšem vyplívá, že nebudeme platit několikrát za menší hry, ale rovnou si budeme moci koupit plnohodnotnou hru, jež snad nějaký čas vydrží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama