Ready or Not vypadá na povedené duchovní pokračování SWAT
Ready or Not Novinka Ready or Not vypadá na povedené duchovní pokračování SWAT

Ready or Not vypadá na povedené duchovní pokračování SWAT

Michal Burian

Michal Burian

18
Platformy Windows PC

Podívejte se na gameplay trailer a přečtěte si zajímavé informace.

Reklama

Pamatuje si na sérii SWAT od Vivendi Games, která nám ukázala boj speciálních policejních jednotek s teroristy? Kdo by si nepamatoval. Stejně tak si jistě vzpomínáte na vábení na Rainbow 6: Patriots, které bylo zrušeno a místo něho vznikla kooperační taktická akce Rainbow Six Siege. Ano, je úspěšná, ale postrádá singleplayerovou kampaň.

Tu ale nepostrádá zajímavě vypadající Ready or Not, o kterém jsme téměř dva roky neslyšeli. Hru připravuje studio Void Interactive a nebojí se mluvit o duchovním pokračování SWAT, zejména čtvrtého dílu. Staneme se členem protiteroristické jednotky a naším cílem je zneškodnit nepřítele, případně zatknout a zachránit rukojmí.

Hra je zasazena do moderní verze Spojených států amerických. Na území se prohlubovaly rozdíly mezi bohatými a chudými, což v zemi vyvolalo chaos. My se v osmičlenném týmu s umělou inteligencí nebo v kooperaci s dalšími hráči pokusíme společnost napravit, ukázat zločincům, že si nemají zahrávat s porušováním zákona. Chybět nebude ani PvP režim, tedy hráči proti hráčům.

Vývojáři hru vytvářejí ve spolupráci se specialisty ze SWAT. Díky tomu se máme dočkat velké míry realismu a většího množství způsobů, jak zachránit civilisty. Bitvy nebudou vždy stejné, tvůrci počítají s náhodně generovanými prvky, mluví například o jinak rozmístěných pastí (i jejich druhů), nepřátelích a rukojmích. Navíc civilisté se mají chovat nepředvídatelně, z toho důvodu budeme vyzbrojeni zbraněmi s gumovými projektily, oslepujícími granáty a dalším podobným vybavením.

Podívejte se na nový gameplay trailer. Ready or Not má vyjít na konci příštího roku. Hru je možné předojednat na oficiálních stránkách. Edice za 120 dolarů zajistí přístup do uzavřené alfa verze, která se spustí v srpnu 2019, a 25% slevu na první větší rozšíření FBI Hostage Rescue Team. Standardní edice bude za 40 dolarů a obsáhne pozvánku do uzavřeného testu beta verze - červen 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama