Real-time strategie Call to Arms stihne Early Access ještě letos
Call to Arms Novinka Real-time strategie Call to Arms stihne Early Access ještě letos

Real-time strategie Call to Arms stihne Early Access ještě letos

Michal Burian

Michal Burian

6

Taktická real-time strategie od pomocníků série Men of War.

Reklama

Příznivci real-time strategií mohou začít vyhlížet další hru, koncem letošního roku se na Steamu v rámci Early Access objeví taktická real-time strategie Call to Arms. Firma DigitalMindSoft (vypomáhala se sérií Men of War) titul popisuje jako inovativní nový pohled do moderní éry války. Nejprve nabídne dvě hratelné frakce - armádu Spojených států a globální revoluční hnutí - které se střetnou v továrnách, na nádraží nebo ve městech, kde budete moci využít prostředí ve svůj prospět. Budete se moci krýt za stromy a budovy, zapomenout ale nesmíte, že vše bude moci být zničeno.

Call to Arms se má pyšnit realistickými modely vozidel a těžkými zbraněmi, stejně tak desítkami zbraní a možností customizace. Hra vám umožní velet vašim jednotkám v reálném čase ze strategického pohledu nebo ovládat jednotlivé stroje/vojáky z pohledu třetí osoby.

Chybět pochopitelně nemůže ani multiplayer kladoucí velký důraz na těžké boje.

Přesné datum spuštění Early Access verze jsme se z tiskové zprávy nedozvěděli, na oficiálních stránkách běží odpočítávání, které skončí 12. listopadu letošního roku. To je ostatně datum, do kdy můžete přispět na projekt. Zatím se vybralo přes 32 tisíc euro. Je dost možné, že ve stejný den bude spuštěn i Early Access.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama